ВЕЛ со спот за Незалезна

Сценографијата на спотот е на академскиот вајар Владимир Симоновски од Битола, како дел од неговата изложба Рудименти. Снимател на спотот е Саше Богоевски од Creative Production од Битола. Режија и монтажа на спотот е на Златко З’лте Никодиновски. Спотот е снимен во Центарот за култура во Битола, благодарение на Маја Андоновска.