Продукција

Основана во април 2011 година од страна на Владимир Христов како компанија „Клуб жиб“ беше прво музичко место во кое се сместени низа врвни музички уметници и диџеи (Øresund Space Collective (Данска), Самуел acksексон Пет (Норвешка), State of Mind (Нов Зеланд), Советски Советски (Италија), итн.) Преку 2014 и 2015 година клубот организираше фестивал за краток филм (Идни шорцеви) и разни театарски претстави кои на крајот резултираа во придружување на Драган Трајковски и Зоран Димитриевски во јануари 2016 година спојување на „Клуб жичард“ во Кибер Панк – Здружение за поддршка и развој на уметноста.

Во периодот помеѓу 2016 и 2017 година, Сајбер Панк беше главно насочен кон организирање настани во современата уметност. Во овој период беа организирани 12 ликовни изложби на наградувани млади македонски уметници. Исто така беа организирани музички концерти, еден од најважните е Дамо Сузуки, поранешен водечки пејач на германската krautrock група Can.
По кратката пауза, во мај 2020 година Cyber ​​Punk беше реорганизиран во Wire Entertainment LLC започнувајќи со нов сервис Музика Продукција и објавување, презентирајќи ги првите две изданија, во светската музика АВЕЛИНА (Куманово, Македонија) и електронската музика АЛЕКС ПЛАНТ (Лондон, Велика Британија)

Најнова технологија на миксети

Најнови модели на микрофони