WIRE новости

ВЕЛ со спот за Незалезна

Сценографијата на спотот е на академскиот вајар Владимир Симоновски од Битола, како дел од неговата изложба Рудименти. Снимател на спотот е Саше Богоевски од Creative

Триесет години независност

Драги наши, Со големо задоволство и внимателна селекција одбравме уникатна и избалансирана комбинација на традиција , свежина и креативност, со други зборови на Спомен Костурница

Сара Александровска (Avelina): “Дур духот се гуши во вакво сиво постоење, тогаш има најголема потреба од спојување со истиот.”

Пред отприлика еден месец беше најавено објавување на вашиот прв албум именуван `Од екот на предокот`. Дали е одреден точен датум, или согласно вонвременоста на

Alex Plant: “Сфативме дека ако ние самите не направиме нешто, тогаш тоа `ништо не се дешава` може да потрае и подолго време.”

Знаејќи го Alex од средина на средно школо, можам да истакнам дека е препознатлив по две одлики: музикалност и друштвеност. Најпрви да-ги-наречеме дружења сум ги