Авелина со нова песна и видео запис

Ако во животот постојат проекти што се прават од љубов тогаш тоа е следниот наш проект за оваа година кој со задоволство сакаме да ви го најавиме.

Песната “Земја” ќе биде прв сингл од албумот на Авелина “ Од екот на предокот” која ќе биде премиерно објавена со видеозапис оваа среда во 18 часот.

Се гледаме наскоро на промоција,
Wire entertainment и Магна матер