WIRE новости

Alex Plant се одложува

Драги пријатели, Поради екстремно лоши временски услови и оштетување на голем дел од опремата за озвучување и осветлување вечерашниот настан се одложува на неопределено време.

ALEX PLANT

Драги пријатели, Со огромно задоволство Ве покануваме на промоција на првото издание на ALEX PLANT со наслов „TIME SQUARED“ кое ќе се одржи на 15-ти

Добредојдовте

Добредојдовте на сајтот на Wire Entertainment. Овде можете да се запознаете повеќе со услугите што ги нудиме, како и за проектите што веќе ги имаме