Alex Plant се одложува

Драги пријатели,

Поради екстремно лоши временски услови и оштетување на голем дел од опремата за озвучување и осветлување вечерашниот настан се одложува на
неопределено време.

Воедно сакаме да Ве информираме дека новиот албум на Alex Plant „Time Squared“ можете да го нарачате на contact@wireentertainment.net

Благодариме на разбирањето Магна Матер и Wire Entertainment