Како поминавме на првото издание на К.Е.Ф.

Еве како поминавме на првото издание на К.Е.Ф. (Кумановски Електронски Фестивал), заедно со: IMPULSE , Darko Ripple, Shalajko, DadoK & Mamli, Mirko Popov.
Фестивалот помина беспрекорно, со сите протоколи испочитувани и со атмосфера која докажа дека концертите имаат значаен удел во одржувањето на среќата кај
народот.

Голема благодарност до сите што присуствувавте и покажавте дека Куманово знае и може да организира забави и да почитува правила.
Голема благодарност и до пријателите на културата во Куманово :
• ДАКА СЕРВИС – Куманово
• АРИС – Куманово
• Еуро Колеџ – Куманово
• Ресторани Корнер / Баба Цана
• Globe Logistics – Куманово
• Превентива – Куманово
• Софт Мак – Куманово
• АЦГ Дизајн – Куманово
• Вектор Плус – Куманово
• Реконстракш Груп – Куманово

Фала ви дечки на довербата!
Секогаш ваши,
Wire Entertainment & Магна Матер