WIRE entertainment

Wire Entertainment е независна музичка издавачка куќа, со седиште во Куманово. Преку музиката, ние го поврзуваме слушателот со артистот. Нашата автентична компанија им ги нуди на своите клиенти сите можни услуги во музичката индустрија. Преку нашите соработници, поврзани сме со широка мрежа на професионалци, и покрај издавачките услуги, нудиме промоции и букинзи.

Музички артисти

Со помош на нашите надворешни промотери и букинг агенти, на артистите им нудиме менаџмент, букинг и промотивни пакети, со цел да создадеме можности за турнеи и настапи во живо.

Фотографија

Сликарство

Wire Entertainment е компанија создадена да ја зајакне секоја форма на уметност, со цел да ја подигне јавната свест и да ѝ ја претстави уметноста на јавноста. Нашата амбиција е да претставуваме и промовираме различни современи уметници, пред сè на визуелната уметност, поточно сликарство, скулптура, фотографија, видео проекции, виртуелна и дигитална уметност. Нашата цел е да се промовираат и поддржат уметниците во нивните кариери низ широк спектар на можности

ОрганизираНИ настани

Концерти, Ликовни изложби, Театарски представи, Проекции на филмови

WEB-SHOP SOON